slide1

Klijenti o nama

“Vaš ljudski i profesionalni pristup, a nadasve posvećenost radu i razumijevanje potreba naših klijentica i korisnica, motivisao nas je da radimo više i uspješnije.” (Sabiha Haskić, direktorica Medica Zenica)

“Bilo je zadovoljstvo raditi sa Custom Conceptom, s obzirom na ažurnost, tačnost i odličnu saradnju u svim segmentima istraživanja: od precizne i sveobuhvatne komunikacije u toku dizajna upitnika i uzorka, poštivanja rokova rada na terenu i završetka tih radova, do odlično koncipiranog izvještaja, te vrlo jasne prezentacije rezultata istraživanja. Angažujući Custom Concept dobili smo istraživanje koje je bilo na vrlo visokom novu.” (Ane Jakšić, pomoćnica direktorice Gender Centra Federacije Bosne i Hercegovine)

“Početno istraživanje urađeno za naš projekat omogućilo nam je precizan uvid u sektor obrazovanja odraslih. Zahvaljujući dobroj pripremi, specifičnoj kombinaciji istraživačkih metoda i ispitanika različitog profila, ali i iskazanom entuzijazmu i fleksibilnosti tima Custom Concepta istraživanje je u potpunosti ispunilo naša očekivanja.” (Mirza Jusufović, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH)

„Naše mišljenje o Custom Conceptu kao servis provajderu je na izuzetno visokom nivou. To je potvrđeno kroz našu višestruku saradnju, kao i kroz ocjenu naših finansijera IFAD-a i OPEC-a. Zainteresovanost, uključenost i profesionalnost tima Custom Concepta, uz njihovu stručnost i znanje predstavljaju garanciju uspjeha.” (Mersija Selimović, Jedinica za koordinaciju projekta Federalnog Ministarstva poljoprivede, vodoprivrede i šumarstva)

“Suradnja sa Custom Conceptom je započela na način da smo prepoznali iskustvo i profesionalizam neophodan za realizaciju eksterne evaluacije našeg Programa jačanja porodice, kojeg čine tri projekta u tri grada. Realizacija evaluacije je potvrdila da se radi o timu koji je ekspeditivan, profesionalan, radi u skladu sa svim naučnim metodološkim pravilima. Pri tome zadržavaju i objektivnost, ali i ugodan, suradnički odnos sa svim implementatorima projekata. Izvještaji koje smo dobili su sveobuhvatni, detaljni, reflektiraju informacije iz svih izvora uključenih u evaluaciju, razumljivi su i daju jasan smjer i preporuke za daljnji rad.” (Berima Hačam, Nacionalna menadžerica Programa jačanja porodice, SOS Dječija sela BiH)